Omsorg hjemme

Bo hjemme. Lenge.

Vi tilpasser din bolig og din hverdag - slik at du kan bo lenge hjemme.

Bo lenge hjemme med personlig omsorg

Personlig omsorg. Å bli møtt og forstått. Å bli hørt. Å få det man har behov for der og da. Hos Omsorg Hjemme får du dette.

Vi ringer deg!

Når man blir eldre er det ikke alt som går like lett som før, og man trenger kanskje hjelp til ting man lett gjorde unna før. Mange får hjelp av familie, men det er også mange som kvier seg for å spørre familiemedlemmer for de dagligdagse gjøremålene. Om du har bruk for en håndverker, rengjører, sosialt fellesskap, noen som kan handle, noen til å fikse i hagen så kan det noen ganger være vanskelig å finne noen som kan hjelpe. Hos Omsorg Hjemme trenger du kun ett telefonnummer for å få alt dette. Vi tar imot beskjed og videreformidler den til våre samarbeidspartnere. På den måten har du kun en kontaktperson for å få løst hverdags utfordringene dine.

Personlig omsorg. Det er det vi brenner for. Vi ønsker å kunne bidra til at du kan bo hjemme så lenge du har lyst til det. Vi hjelper til med å tilpasse hus og rom slik at du kan bevege deg trygt i hjemmet ditt. Vi bistår med juridisk hjelp, eller hjelper deg med å handle, eller vaske. Vi kan til og med hjelpe deg med å forberede sosiale tilstelninger og selskap hjemme hos deg så du kan invitere familie og venner på besøk. Da hjelper vi deg med forberedelser, opprydding og hva det måtte være.

Ingenting er for stort eller for lite. Få personlig omsorg gjennom Omsorg Hjemme slik at du kan bo hjemme. Lenge.

[ Tilbake til forsiden ]