Omsorg hjemme

Bo hjemme. Lenge.

Vi tilpasser din bolig og din hverdag - slik at du kan bo lenge hjemme.

Praktisk bistand

Praktisk bistand er et område vi ønsker å satse på. Vi vet at mange av livets utfordringer og omstendigheter kan gjøre at man kan trenge en ekstra hånd til ulike oppgaver. Vi er ditt eneste kontaktpunkt på Praktisk bistand i hverdagen, følgetjenester, veiledning, søknader, turer, omsorgstjenester, personlig økonomisk veiledning, Profesjonelt renhold, vaktmester, datahjelp, tilpasninger i hjemmet, rørlegger, elektriker, malere, juridiske spørsmål og mye mer.

Vi ringer deg!

Vi har mange profesjonelle og hyggelige medarbeidere som kan gi deg praktisk bistand i hverdagen. De er alle sertifiserte og erfarne, slik at de kan gi deg profesjonalitet og kvalitet påalle måter. I tillegg måalle våre medarbeidere og samarbeidspartnere signere en taushetserklæring, slik at du kan være trygg på at de som kommer hjem til deg for å gi deg praktisk bistand.

Når livet blir vanskelig kan det føre med seg mange ulike utfordringer som det kan være godt å «sette bort» til noen andre. Kanskje har du nok med deg selv og det du går igjennom, eller kanskje er det ikke lenger fysisk mulig for deg å gjennomføre praktiske oppgaver. Noen har heller ikke familie eller venner som kan bidra, og da kan den beste løsningen være å få hjelp utenfra.

Innen privat omsorg er det mindre kø og ventetid, og sammen med deg setter vi opp en plan med praktisk bistand du trenger, med slike tjenester vil du kunne få et trygt, godt og lagt verdig liv.

[ Tilbake til forsiden ]

 

undefined