Omsorg hjemme

Bo hjemme. Lenge.

Vi tilpasser din bolig og din hverdag - slik at du kan bo lenge hjemme.

Privat eldreomsorg hjemme hos deg selv

Privat eldreomsorg. Å kunne gi eldre den omsorgen de trenger, og ikke minst fortjener! Det er det vi ønsker. Vi vet at helsevesenet ønsker og vil, men vi vet også at ressursene og tiden ikke alltid strekker til. Derfor ønsker vi å skape noe som kommer i tillegg til den offentlige helsetjenesten så vi kan utfylle hverandre.

Vi ringer deg!

Når du blir eldre dukker det plutselig opp behov som ikke har vært der tidligere. Det er større behov for tilrettelegging av rommene du beveger deg i og det er godt å få hjelp til en handletur. Plutselig må håndverkere kontaktes og skjemaer til NAV må fylles ut. Løsningen for deg for å kunne bo hjemme kan være privat eldreomsorg hos Omsorg Hjemme.

Mange har familie som mer enn gjerne stiller opp. Men ikke alle har dette i nærheten. Man kan også føle på det at man ikke ønsker å bry familie med de hverdagslige tingene. Samtidig har man et stort ønske om å være selvstendig. Omsorg Hjemme tar alle disse små bekymringene på alvor og hjelper deg med alt, uansett hva. I tillegg har vi den ekstra tiden og tar mer enn gjerne en kaffekopp med deg!

Vi gir en privat eldreomsorg som er tilpasset den enkelte. Vi gir praktisk bistand, sosial omsorg, og kan stille med ulike typer veiledning og juridisk hjelp.

Omsorg Hjemme skal være et kontaktpunkt som gjør at du som bor hjemme kun trenger et telefonnummer for å få hjelp til alt. Våre ansatte og samarbeidspartnere er profesjonelle fagfolk. Dette gir deg en trygghet om at alt som utføres etter du har vært i kontakt med oss, er gjort ordentlig.

[ Tilbake til forsiden ]